Hoppa till innehållet
Fri frakt på alla beställningar
Fri frakt på alla beställningar

Om Oss

Vilka är vi?

Asonic erbjuder billjudelektronik av bästa kvalitet, hämtad från AAMP Global. Vi är stolta över att vara en del av AAMP Global, den ledande tillverkaren av bilstereoelektronik i världen. Vi är en webbaserad butik med ett brett utbud av produkter som inkluderar  högtalare, förstärkare och subwoofers, alla designade för att ge dig den bästa ljudkvaliteten i din bil.

Innovativ teknik

Asonic erbjuder banbrytande teknik när det kommer till billjudsinstallationer. Vårt utbud av produkter använder den senaste tekniken, inklusive digitala signalprocessorer och aktiv brusreducering, vilket ger dig överlägsen ljudkvalitet och klarhet. Vi använder också avancerade material och konstruktionsmetoder för oöverträffad tillförlitlighet, hållbarhet och prestanda.

Priser för alla

På Asonic erbjuder vi billjud av högsta kvalitet till bra priser. Våra produkter är designade för att vara enkla att installera och använda, så att du kan få det bästa ljudet utan att din plånbok blir helt tom. Vi erbjuder även våra produkter i en mängd olika storlekar och konfigurationer, vilket säkerställer att du får den perfekta produkten för din bil.

Varför du ska välja oss

Asonic tillhandahåller ett brett utbud av kvalitetsljud för fordon, såsom högtalare, förstärkare, basar och mycket mer. Fördelen med oss är att vi är en del av AAMP Global som är en av de ledande tillverkarna av bilstereoutrustning i världen. Det betyder att du som kund kan vara säker när du köper produkter hos oss. Framförallt har vi kunnig personal med väldigt många års erfarenhet när det kommer till ljudinstallationer i bilar, husbilar, lastbilar. Samt att de har varit med och utvecklat de senaste produkterna på marknaden, vi vet vad vi gör och vi kan ge dig den bästa servicen till dig och ditt fordon.